MVO

SEW Energy is een klantgericht las-, constructie-, installatie- en E&I bedrijf. Ons beleid is gericht op een veilige en milieuverantwoorde wijze van uitvoering van werkzaamheden op project basis, inclusief de overeengekomen nazorg en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

HSEQ (Health, Safety, Environment en Quality), in het Nederlands KAM (Kwaliteit, Arbo & Milieu) is de basis van al onze activiteiten en tevens een onderdeel van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

SEW Energy richt zich dan ook niet alleen op de interne organisatie maar kijkt ook daarbuiten. Wij vinden het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Dit doen wij bijvoorbeeld door o.a.:

Onze processen en producten worden voortdurend getoetst aan procesindicatoren en productspecificaties. Waar nodig zijn onze producten getoetst op essentiƫle veiligheidseisen en voorzien van een CE-keurmerk.

People
SEW Energy hecht veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers en is er altijd op gericht om werkzaamheden op een veilige wijze en in een veilige omgeving uit te kunnen uitvoeren. Om dit beleid kracht bij te zetten beschikt SEW Energy over gecertificeerde veiligheids- (VCA**), & gezondheidsmanagement (OHSAS 18001, wordt in de loop van de tijd vervangen door de ISO 45001) systemen.

Planet
Zorg voor het milieu is voor SEW Energy een belangrijk punt om rekening mee te houden. We willen natuurlijk allemaal een mooie wereld achterlaten voor onze nakomelingen. Het milieumanagement systeem richt zich op het minimaliseren van de milieubelasting door onze werkplaatsen en werkzaamheden op landlocaties. Het milieumanagement systeem is gebaseerd op de ISO 14001.

Profit
Het leveren van de door de klant gewenste kwaliteit is waar SEW Energy voor staat en zich volledig voor inzet. Door veelvuldige certificeringen (ISO 9001, ISO 3834, PED Modules D & H, CPR/EN 1090-2) op het gebied van kwaliteitsmanagement systemen wordt dit beleid kracht bij gezet.