Werken bij SEW

Klik HIER voor de huidige vacatures.

SEW Energy ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leidingsystemen, constructiewerken, process-skids, E&I-installaties en een groot aantal ‘speciale producten’. Alle opdrachten zijn custom made, vaak (zeer) complex en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen waaronder certificeringen. Montage wordt uitgevoerd door eigen teams aan boord van de olie- en gasproductieplatforms op de Noordzee of op landlocaties.

 

SEW is in toenemende mate actief in werkzaamheden op landlocaties en het verwerven en uitvoeren van opdrachten voor de internationale markt.

 

Werken bij SEW betekent werken in een ambitieus en gedreven bedrijf. Wij bieden ons team een transparante en uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Ons team bestaat uit circa 80 kwaliteit- en klant gedreven professionals die gaan voor het beste resultaat.

Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor ons vanzelfsprekend.

Wij staan voor STERK²:

Wat bieden wij?

Join our team!

Werken bij SEW betekent werken in een technisch hoogwaardige en groeiende onderneming, die het belangrijk vindt om te investeren in zijn medewerkers! Neem contact op met de  afdeling HR 0226-310000 of mail ons via de contact pagina.