Separatie oplossingen

SEW Energy is specialist in separatie oplossingen. Wij zijn een flexibel, onafhankelijk technologiecentrum voor- en leverancier van scheidingsoplossingen voor de olie- en gasindustrie. Op basis van in de praktijk bewezen technologie ontwikkelen en leveren wij proces skids voor de 2- of 3-fasescheiding van koolwaterstoffen, water en vaste stoffen.

Klik HIER voor project referenties of HIER om contact op te nemen

SEW Energy biedt een unieke combinatie van systeemintegratie met bewezen en geaccepteerde premiumtechnologie en hightech procesinstrumentatie- en controlesystemen. Onze high-speed centrifuge systemen zijn volledig geïntegreerd en geautomatiseerd volgens de hoogste normen en omvatten onder andere:

Dieselolie behandeling skid:

SEW diesel purificatie skids zijn op maat verkrijgbaar met diverse capaciteiten. Voor marine destillaat- en residu diesel olie types. De configuratie kan worden aangepast aan de specificaties van de klant.

Smeerolie behandeling skid:

SEW smeerolie purificatie skids zijn op maat verkrijgbaar met diverse capaciteiten. De configuratie kan worden aangepast aan de specificaties van de klant.

Water behandeling skid:

Reinigen van water ten behoeve van een maximale output van 15 ppmV (of beter) koolwaterstoffen. SEW-water behandeling skids zijn verkrijgbaar in diverse maten en capaciteiten. De configuratie kan worden aangepast aan de specificaties van de klant.

SEW Energy is specialist in separatie oplossingen met alle expertise in huis. Doordat we beschikken over in-house, volledige gecertificeerde, constructie, piping en E&I capaciteiten kunnen wij Turn-Key proces modules aanbieden. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers door hen een flexibele organisatie, inventieve technologieën, goed advies, hoge expertise en korte communicatielijnen te bieden. Wij  leveren de volgende diensten:

  • Engineering
  • Project management
  • Document controlediensten
  • Mechanische en elektrische installatie
  • Installatie op locatie en inbedrijfstelling
  • Onderhoud
  • Training

Meer weten?

Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem contact met ons op en bel 0226-310000 of via het contactformulier op onze contactpagina!

Contact met SEW