SKID BOUW VOOR DE PROCES INDUSTRIE

SEW Energy bouwt skids voor de process industrie. Dit zijn proces systemen op een frame of package vorm. Naast de mechanische activiteiten zoals het frame- en leidingwerk wordt ook het elektrische en instrumentatie gedeelte door gespecialiseerde eigen mensen uitgevoerd. Hierdoor kunnen nagenoeg alle werkzaamheden vanaf ontwerp tot oplevering en in bedrijfstelling door ons worden uitgevoerd.

Eigen ontwerp:

Wij ontwerpen en bouwen onze eigen separatie producten naar de nieuwste normen en eisen van de energie industrie. Hierbij hebben we te maken met explosie veiligheid, complexe besturing & regelsystemen en exotische materialen. Voor het vervaardigen van onze ontwerpen maken we gebruik van moderne automatisering software zoals Smart Instrumentation en Eplan.

Klant ontwerp:

Voor klanten die al een ontwerp beschikbaar hebben stappen we in op werkvoorbereiding niveau en produceren we werkpakketten, test en inspectie documenten en alle andere noodzakelijke documenten voor een correcte constructie van de E&I installatie.

Uitvoering:

In de uitvoeringsfase werken we nauwkeurig en effici├źnt, hierbij gebruikmakende van specialismen, zoals bijvoorbeeld ATEX gecertificeerde technici, twin ferrule instrument fitters.

SEW Energy beschikt over een groot aantal lasmethode kwalificaties en gekwalificeerde lassers volgens diverse normen en geschikt voor diverse materialen. In overleg met onze interne lasdeskundigen kan er ook altijd gekeken worden naar eventuele uitbreiding van de kwalificaties voor specifieke lasverbindingen.

Na een grondige inspectie en test fase leveren we op met een fabricagegegevensboek (MRB).

Meer weten?

Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem contact met ons op en bel 0226-310000 of via het contactformulier op onze contactpagina!

Contact met SEW