Familiedag ONE-Dyas bij HSM in Schiedam

Op de familiedag bij HSM in Schiedam kregen zowel de medewerkers van ONE-Dyas en HSM als ook de werknemers en familie van SEW Energy de kans het N05 platform te bekijken. SEW Energy BV heeft in samenwerking met Multimetaal uit Den Helder het grootste deel van het op het platform aanwezige leidingwerk gefabriceerd en geïnstalleerd. Tijdens een rondgang over het eiland waren de diverse technische en verblijfsruimtes te bezichtigen. Een hele beleving, je hebt als familie namelijk niet vaak de kans om te kijken op een platform waar je familielid werkzaam is.

Het N05-A gasveld ligt 20 kilomeer ten noorden van Schiermonnikoog. Het platform is ontworpen om dit veld, en in de toekomst ook nabijgelegen velden, te ontwikkelen en een substantieel deel bij te dragen aan de gas-leveringszekerheid voor Nederland. Het N05-A platform draait volledig op offshore windenergie van het Duitse windpark Riffgat waardoor de emissies nagenoeg nul zijn. Ook is het platform geschikt om in de toekomst groene waterstof te produceren en /of voor opslag van CO2.

De topside bestaat uit drie dekken en een helikopterplatform. De afmetingen zijn 60*30*25 meter en weegt 2.800 ton.

Vanuit SEW willen wij ONE-Dyas en HSM bedanken voor deze dag en de mogelijkheid om dit mooie project te kunnen tonen aan onze collega’s en hun familie.

Meer weten?

Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem contact met ons op en bel 0226-310000 of via het contactformulier op onze contactpagina!

Contact met SEW