vacancies

Join our team!

Would you like to work in a technically advanced and growing company that considers it important to invest in its employees? Please contact the HR department 0226-310009 or email us through the contact page.

Below you will find the current vacancies. Is your position not listed? Submit an open application!

Vacancies

Open application

Looking for an internship or a position for which there is currently no vacancy? Fill in the form on this page and upload your CV if necessary and we will contact you.

Vacature Project Engineer E&I

Broek op Langedijk

32 - 40 uur per week

Als Project Engineer E&I (werkvoorbereider) werk je vanuit Broek op Langedijk en werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten.

Vacature Pijp Fitter

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als (Pijp) Fitter werk je in de verzorgde werkplaats in Broek op Langedijk waar je je bezig houdt met het  samenstellen en bouwen van constructie- en leidingwerk (vanaf Isometric tekening) waarbij inventiviteit,  flexibiliteit en inzicht sleutelwoorden zijn.

HSE Manager

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als HSE Manager adviseer je het management met het ontwikkelen/ opstellen van het bedrijfsbeleid van HSE gerelateerde zaken. Je werkt samen met diverse afdelingen met als gemeenschappelijk doel, het opleveren van producten en/of diensten die voldoen aan de Wet & Regelgeving en de afgesproken norm- en/of klanteisen.

Sr. Proposal Engineer

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Proposal Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties voor de offerte aanvragen die zijn binnengekomen bij de Sales Manager en projectmanagers. Je verzamelt de benodigde offerte/projectgegevens bijvoorbeeld bestek, bestektekeningen, (voorlopig) ontwerp en nota van inlichtingen.