vacancies

Join our team!

Would you like to work in a technically advanced and growing company that considers it important to invest in its employees? Please contact the HR department 0226-310009 or email us through the contact page.

Below you will find the current vacancies. Is your position not listed? Submit an open application!

Vacancies

Vacature Project Engineer (Mechanisch)

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Project Engineer (werkvoorbereider) werk je vanuit de standplaats Broek op Langedijk en werk je in een team aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten.

Warehouse Employee E&I

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Warehouse Employee E&I voer je in teamverband diverse magazijn gerelateerde werkzaamheden uit, vanuit ons magazijn.

Open application

Looking for an internship or a position for which there is currently no vacancy? Fill in the form on this page and upload your CV if necessary and we will contact you.

Vacature Project Engineer E&I

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Project Engineer E&I (werkvoorbereider) werk je vanuit Broek op Langedijk en werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten.

Vacature Foreman Welding & Construction

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Foreman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van diverse projecten, dit op het gebied van Constructie activiteiten en de daarbij behorende lasprocessen welke in de werkplaats plaats vinden. Kwaliteit & Planning zijn hierbij essentieel ,inspelen op onverwachte ontwikkelingen is daarbij aan de orde. Je stuurt een team van gemiddeld 10-15 medewerkers aan (dit zijn voornamelijk Lassers- en Constructie bankwerkers).

Vacature Pijp Fitter

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als (Pijp) Fitter werk je in de verzorgde werkplaats in Broek op Langedijk waar je je bezig houdt met het  samenstellen en bouwen van constructie- en leidingwerk (vanaf Isometric tekening) waarbij inventiviteit,  flexibiliteit en inzicht sleutelwoorden zijn.

Personeelsplanner / Operations Assistant (Junior)

Broek op Langedijk

24-32 uur per week

Als Operations Assistant werk je binnen de afdeling Operations Support en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse ondersteunende taken die noodzakelijk zijn om de operationele afdeling goed te laten functioneren.