SEW Food & Process

SEW Food & Process is de betrouwbare specialist in technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van industriële installaties. 

Bij SEW Food & Process hebben wij veel ervaring met het verwerken van verschillende materialen en kunnen daarom snel reageren op veel van uw vragen. Of het nu handelt om RVS verwerking of toepassingen van koolstofstaal, wij weten er veel van! En misschien nog belangrijker, SEW Food & Process beschikt over deskundige kennis. Onze multidisciplinaire team verrast u op aanpak, advies, realisatie en nazorg. Wij denken graag met u mee om uw specifieke uitdaging op te lossen, uw ambities waar te maken en helpen u daarbij graag tot en met het installeren aan toe. 

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en verstaan hun specialisme. Daarbij maken wij gebruik van een management systeem, dat ons in staat stelt producten en dienstverlening met een uitstekende uitvoeringskwaliteit af te leveren.  

SEW Food & Process is VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Hoge veiligheid- en kwaliteitsstandaarden zijn daarmee geborgd in onze werkprocessen. Een hoge leveringsbetrouwbaarheid is bij ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers beschikken over een VCA-persoonscertificering. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Jonge lastalenten worden bij ons opgeleid en begeleid in de ontwikkeling van hun expertise. Zo zorgen wij ervoor dat de kennis doorgegeven wordt. 

Wij werken nauw samen met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie, de voedingsmiddelenindustrie en utiliteitsbouw. Op basis van klant specifieke behoefte realiseren en plaatsen wij technische installaties en nemen wij tevens het onderhoud daarvan in opdracht.  

Ook leveren wij professionals voor ondersteuning/uitbreiding van uw eigen technische dienst. Daarbij ontzorgen wij u graag, zodat u zich meer kan richten op uw eigen primaire (productie)processen. 

SEW Food & Process positioneert zich graag als uw samenwerkingspartner met meerwaarde voor u als opdrachtgever.  

SEW Food & Process