vacantes

Join our team!

Zou je graag willen werken in een technisch hoogwaardige en groeiende onderneming, die het belangrijk vindt om te investeren in zijn medewerkers? Neem dan contact op met de  afdeling HR 0226-310009 of mail ons via de contact pagina.

Hieronder vind je de huidige vacatures.

Staat jouw functie er niet bij? Stuur HIER een open sollicitatie!

Vacatures

Open solicitatie

Op zoek naar een stage of een positie waar op dit moment geen vacature voor is? Vul dan het formulier op deze pagina in en upload eventueel alvast je CV en we nemen contact met je op.

Vacature Project Engineer E&I

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Project Engineer E&I (werkvoorbereider) werk je vanuit Broek op Langedijk en werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten.

Finance Administrator (24 – 32 uur per week)

Broek op Langedijk

24 - 32 uur per week

Als Administrator verzorg je samen met je collega de administratie van alle bv’s. Je voert projectcontroles uit, verzorgt de periode- en jaarafsluiting en biedt ondersteuning bij het opstellen van de jaarrekening. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en externen en je hebt een informerende en adviserende rol. Je bent vraagbaak en sparringpartner t.a.v. complexe vraagstukken op je werkgebied. De afdeling Finance bestaat totaal uit drie collega’s waarvan een de dagelijkse leiding heeft.

Vacature Foreman Welding & Construction

Broek op Langedijk

40 uur per week

Als Foreman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van diverse projecten, dit op het gebied van Constructie activiteiten en de daarbij behorende lasprocessen welke in de werkplaats plaats vinden. Kwaliteit & Planning zijn hierbij essentieel ,inspelen op onverwachte ontwikkelingen is daarbij aan de orde. Je stuurt een team van gemiddeld 10-15 medewerkers aan (dit zijn voornamelijk Lassers- en Constructie bankwerkers).