Electrical and Instrumentation

Doordat SEW Energy een eigen Electrical and Instrumentation (E&I) afdeling heeft welke direct voor de klant kan werken of samen met de andere disciplines binnen SEW Energy zijn wij een van de weinige in de industrie die volledige modules in-house kan bouwen. Wat kan de E&I afdeling van SEW Energy voor u betekenen:

Engineering en Services door elektrotechnische-/ instrumentatiespecialisten
Projectmatige E&I activiteiten voor olie- en gasproductiesystemen/ locaties.

  • Detail engineering en tekeningen opstellen
  • Werkvoorbereiding en inkoop
  • E&I constructie (ingenieurs en technici)
  • Instrumentmontage (Twin ferrule en autoclaaf)
  • Pre-commissioning / commissioning services
  • Power Quality Services
  • Kalibreren

Gekwalificeerd en Competent
De E&I specialisten van SEW Energy zijn Gekwalificeerd en Competent. Met relevante werkervaring en volledig gecertificeerd (inclusief alle benodigde Offshore certificaten, ATEX, VCA en IECEx 05).

Speciale Gereedschappen en Apparatuur
SEW Energy kan alle speciale gereedschappen en apparatuur leveren die nodig zijn om de gevraagde activiteiten uit te voeren. Wij gebruiken softwaretools zoals Eplan, SPI (Intools), AutoCAD en M-FILES met een volledig aanbod aan documentsjablonen. Wij kunnen u speciale tubinggereedschappen, kabelgereedschappen, kalibratiegereedschappen en elektrisch testgereedschappen leveren om kabelsystemen te fabriceren en instrumentaansluitingen, bedieningspanelen en junction boxes te installeren.

Technische expertise op alle niveaus van E&I installaties.
SEW Energy biedt technische diensten op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie, technische assistentie en kan een complete projectuitvoering turn-key uitvoeren.

Klik HIER voor project referenties

Meer weten?

Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem contact met ons op en bel 0226-310000 of via het contactformulier op onze contactpagina!

Contact met SEW