Trinitas college bezoekt SEW Oil & Gas B.V.

SEW OIL&GAS heeft zich aangeboden een excursie te organiseren voor school kinderen die een keuze dienen te maken aangaande een technisch beroep.

Dinsdag 5 februari was het zover, tien kinderen en een begeleider zijn op de fiets naar onze werkplaats gekomen en toonde vol enthousiasme. Na een introductie hebben zij zich vol persoonlijke beschermingsmiddelen gekleed , dit zoals de procedure voorschrijft.

In de Roestvast staal - Assemblage - Koolstof Hal werden de diverse Las / Fit / Montage processen aanschouwd, zware industrie maakt altijd indruk. De nadruk op het SEW kwaliteitssysteem bracht veel vragen met zich mee; hoe nauwkeurig moeten deze producten zijn? Met de uitleg dat dit grotendeels off-shore producten zijn die onder grote belasting gebruikt worden kon men begrijpen dat dit een hoogwaardig niveau van produceren is.

De kinderen waren onder de indruk, zeker met een bedrijfstak die men niet kende.Voor de Metaal branche zijn dit soort uitstapjes dan ook zeer belangrijk om de motivatie te verkrijgen in ons vakgebied , personeel is schaars……..de jeugd heeft de toekomst!