TOTAL E&P Nederland b.v. verlengd samenwerking met SEW

De contractverlenging is een feit, Total heeft de verlenging van het offshore modificatie contract op 7-Juni 2012 bevestigd.

"Een contract goed onderhouden dat is mijn dagelijks werk en daarbij word ik geholpen door mijn collega’s aan de wal en de Offshore medewerkers van Sew Oil & Gas b.v." ,  zegt Account/project manager Bart Mulder van Sew Oil & Gas b.v. Het is geen makkelijke taak weet General Manager Peter Wigger. "Het belangrijkste is dat je dagelijks goed communiceert met collega’s en klant", zegt hij. Dat SEW Oil & Gas b.v. een contract verlenging heeft mogen ontvangen is de verdienste van alle medewerkers binnen de organisatie zegt Wigger. We zijn net een motor haal je de onderdelen er uit dan draait de motor niet of niet soepel genoeg. Onze medewerkers hebben wij nodig om de organisatie te laten draaien.

Total Nederland E&P b.v. heeft door de contractverlenging tot 31 December 2015 gezorgd voor een stuk continuïteit van de offshore werkzaamheden binnen Sew Oil & Gas b.v. In deze tijd van economische recessie een goed vooruitzicht.