SEW Oil & Gas B.V. hoofdsponsor Tour de Waard

De aanwezigheid van SEW Oil & Gas op het tourplateau in Heerhugowaard is al jaren een vertrouwt gezicht. Zoals wij dagelijks gewend zijn om te presteren, zo willen we ook graag een sport sponsoren die ons ligt. De bijtertjes in de Wielersport (Tour de Waard) zien we ook terug op ons kantoor, werkplaats en locatie.

Klik hier voor meer info.

Net als bij de wielrenners is opgeven niet aan de orde,  het liefst leggen we de lat heel hoog en dan komen de klimmers de berg op fietsen om het werk afmaken. Voor de kortstondige projecten hebben we bij ons op het werk ook de sprinters die er iedere dag weer staan om de 24-hrs service in te vullen. Kortom het is een sport om te werken bij SEW Oil & Gas en aangenaam te zien hoe we werken en de sport sponsoren die bij ons past.

We houden van de sporters met een doel, daarvoor sponsorden we de lopers van Team Langedijk voor hun Kika – Roparun van Parijs  naar Rotterdam. Enthousiast zijn we voor AZ die het telkens maar weer voor elkaar krijgt met toppers verder te gaan. Last but not least zijn de Dutch Veteran Rugby spelers die afgelopen jaar het Amsterdam Sevens toernooi wonnen. Kortom SEW wil zich aansluiten met toppers  waarvan kwantiteit en kwaliteit verwacht word. Uniek in de sport, maar nog unieker als klanten dit gaan meemaken in een veilige werkomgeving.

Klik hier voor Tour de Waard website.

 Tour de Waard 2016