Vacature QC Inspector

Als QC Inspector werk je vanuit de standplaats Broek op Langedijk en werk je in een team aan hoog gekwalificeerde producten. 

SEW is een dynamische onderneming.  Wij zijn de betrouwbare specialist in technische hoogwaardige oplossingen op het gebied van industriele installaties.  Wij werken nauw samen met exploitanten, constructeurs en engineeringsbureau’s. Wij zijn zowel On- als Offshore actief.

SEW ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal ‘speciale producten’. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I) bestaat uit ongeveer 120 medewerkers. 

Wij zijn een ambitieuze en gedreven werkgever en bieden ons team een uitdagende werkomgeving. Wij zoeken professionals die gaan voor kwaliteit en het beste resultaat.

Functie

Binnen SEW treed je op als PED/CPR deskundige. In offertestadium adviseer je over eventuele QC aangelegenheden waarmee rekening gehouden dient te worden (PED, CPR, Designcode). Je voert keuringen en testen uit t.b.v. tussentijdse afnamen van opdrachten / projecten. Daarnaast heb je een controlerende rol op het gebied van productie (voldoen de projecten aan de gestelde eisen) en keur je Test en Inspectie plannen.

Wij vragen

Een QC Inspector met kennis en werkervaring op MBO-niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde. Het is een pre als je een opleiding hebt met IWT of IWE en IWI-C (inclusief VTW-2) en in het bezit bent van een VCA diploma.  Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de Offshore branche. Je hebt ervaring met Microsoft office en een ERP systeem (bij voorkeur Ridder IQ). Je bent sociaal en communicatief sterk, resultaat gericht en flexibel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Interessant werk met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl

 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Michael Hoes  (HSEQ Manager), Tel: 06-28328149

Bezoekadres: Aalbos 6 te Broek op Langedijk   www.seworks.nl