Vacature Project Engineer E&I

Project Engineer E&I

Locatie: Noord Holland, regio Alkmaar

Als Project Engineer E&I (werkvoorbereider) werk je vanuit de standplaats Heerhugowaard en werk je in een team aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten. Je houdt je bezig met het doornemen van klant aanvragen, uitvoeren van calculaties en het bepalen van risico's.

Indien een order in opdracht komt zal je de inkoop van materialen en diensten gaan voorbereiden.  Tevens onderhoud je contact met de klant, maak je een projectplanning en stel je de werkpakketten en werkinstructies samen voor de uitvoering.

Tijdens de uitvoering begeleidt je de technici op het gebied van scope afwijkingen ed. Als de opdracht gereed is, zorg je voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van je werkzaamheden aan de Project Manager.

Wie zijn wij?

SEW is een dynamische onderneming. De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal speciale producten. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I) bestaat uit ongeveer 120 medewerkers.

Onze divisie Eprofs levert direct aan klanten en ondersteunt onderstaande divisies op het gebied van E&l. Eprofs levert engineering en service op het gebied van elektrotechnische en meet- en regel installaties. Binnen deze werkgebieden kunnen wij ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen, nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie offshore en onshore verzorgen.

Onze divisie Oil & Gas is een gespecialiseerde dienstverlener in de offshore industrie. SEW Oil & Gas fabriceert grote constructies en procesinstallaties die door eigen teams worden gemonteerd aan boord van de gas- en olieproductieplatforms op de Noordzee.

Onze divisie Food & Process is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen, nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens verzorgen wij preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever.

Wij vragen

Een Project Engineer met kennis en werkervaring op HBO-niveau, bij voorkeur richting elektrotechniek en/of meet en regeltechniek. Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de Offshore branche. Je hebt ervaring met Microsoft Office en een ERP systeem (bij voorkeur Ridder IQ). Je bent sociaal en communicatief sterk, resultaat gericht en flexibel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Interessant werk met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Richard Keijser

(Manager E&I),Tel: 06 123 733 82

Bezoekadres: Stevinstraat 6, 1704 RN Heerhugowaard

 www.seworks.nl