Vacature magazijn medewerker


Profiel Magazijnmedewerker/keurmeester

In ons Magazijn is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega die samen met een enthousiast team het magazijn beheert. De werkzaamheden in ons magazijn zijn zeer afwisselend. Het logistieke proces bestaat uit het ontvangen en controleren van binnengekomen materialen, het op de juiste wijze opslaan en verwerken in ons ERP-systeem en vervolgens op aanvraag uitgeven. 

Hierbij is het op de juiste en veilige wijze laden en lossen van goederen van groot belang.

Ook het klaarzetten van Offshore containers met de juiste equipment, gereedschappen, en (verbruiks)materialen is een van de taken en vanzelfsprekend dient alles bij terugkomst grondig te worden geïnspecteerd en gereed gemaakt voor de volgende cyclus. 

Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden van gereedschappen, hijsequipment e.d. en zorgt ervoor dat alles gekeurd is. Er wordt van je verwacht dat je een deel van ons keuringsysteem verder gaat professionaliseren. Dit alles wordt georganiseerd vanuit Broek op Langedijk.

Wie zijn wij

SEW is een dynamische onderneming.  De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal ‘speciale producten’. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I)  bestaat uit ongeveer 120 medewerkers.  

Onze divisie Oil & Gas is een gespecialiseerde dienstverlener in de offshore industrie. SEW Oil & Gas fabriceert grote constructies en procesinstallaties die door eigen teams worden gemonteerd aan boord van de gas- en olieproductieplatforms op de Noordzee. 
Onze divisie Food & Process is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen,  nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens verzorgen wij  preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever. 

Onze divisie Eprofs ondersteund bovenstaande divisies op het gebied van E&I. 

Wij vragen

Een magazijnmedewerker met minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke functie / magazijn met een heftruck certificaat. Je bent minimaal MBO geschoold en redelijk technisch onderlegd.  Het is belangrijk dat je uitstekend de Nederlands taal beheerst en je dienstverlenend en klantgericht kan opstellen. Daarnaast kan je overweg met geautomatiseerde systemen (ERP en Excel) voor het verwerken van gegevens. Wij zoeken een collega die een flexibele instelling heeft, nauwkeurig werkt en een positieve houding aanneemt. Het betreft veelal fysieke werkzaamheden. 

Wij bieden

Interessant werk in een dynamische organisatie met de mogelijkheid jezelf en de afdeling samen me je collega’s verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr@seworks.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: Jos van de Merwe  (Operations Manager),  Tel: 06 – 44 478 401.

Bezoekadres: Aalbos 6 te Broek op Langedijk 

www.seworks.nl