Werken bij

SEW kent hoog opgeleide medewerkers in diverse disciplines. In onze vestiging te Broek op Langedijk werken zowel ontwerpers (engineers), projectmanagers, inkopers en account managers,welke het contact onderhouden met de klanten. Voor het ontwerpen van onze producten maken wij gebruik van de nieuwste versies van Autocad en werken we volledig 3D met behulp van Solid Works.

Daarnaast hebben wij 3- volledig geoutilleerde werkplaatsen waar onze productiemedewerkers werkzaam zijn voor het gescheiden verwerken van roestvast staal en koolstofstaal. De lastechnische afdeling is MLT/EWT gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en gediplomeerd voor de uitvoeringsdisciplines en tevens VCA-gecertificeerd.
De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op projectbasis al dan niet "turn key". In het traject van idee tot aan oplevering wordt iedere discipline door SEW Oil & Gas beheerst. Onze ontwerp- en productiemedewerkers hebben daarom een gedegen technische opleiding en worden voortdurend bijgeschoold.

Een flexibele werkhouding, een brede (technische) interesse, de juiste motivatie en een goede scholing zijn enkele voorwaarden om bij SEW Oil & Gas te werken. Onze medewerkers zijn gewend om in teamverband te werken. Teamleden kennen elkaar en elkaars kwaliteiten en kunnen blindelings op elkaar te vertrouwen. Werken bij SEW Oil & Gas betekent voortdurend kennis opdoen, mogelijkheden voor jezelf creëren voor een mooie carrière en op tijd beoordeeld worden, zodat je precies weet waar je staat en wat de individuele mogelijkheden zijn. Dit alles vertaald zich voor u in een passende salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en een plaats in een hecht team.

Voor onze klanten betekent ons personeelsbeleid dat wij in de juiste technische medewerkers kunnen voorzien, maar ook iedere technische opdracht snel, efficiënt en tegen een gedragen en goede kosten/baten verhouding kunnen uitvoeren. Kort samengevat: de juiste mensen op de juiste plaats.

Indien u geïnteresseerd bent geraakt na het lezen van de verschillende pagina's dan verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling personeelszaken. In een vrijblijvend gesprek kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.

sewdsc728420werken20bij.jpeg
1_offshoreinstallatie4.jpg
1_offshoreinstallatie3.jpg
1_offshoreinstallatie2.jpg
1_offshoreinstallatie6.jpg
1_offshoreinstallatie8.jpg
1_offshoreinstallatie9.jpg
1_offshoreinstallatie1.jpg
1_offshoreinstallatie7.jpg
1_offshoreinstallatie5.jpg