Kwaliteit

SEW Oil & Gas is een klantgericht constructie- en installatiebedrijf. Ons beleid is gericht op een veilige en milieuverantwoorde wijze van project uitvoering, inclusief de overeengekomen nazorg en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Processen en producten worden voortdurend getoetst aan procesindicatoren en productspecificaties. Waar nodig zijn onze producten voorzien van een CE-merk.

Kwaliteitszorgsysteem

SEW Oil & Gas bv kent een integraal kwaliteitszorgsysteem welke voldoet aan de internationale richtlijnen. Continu bezig zijn met verbeterprocessen in ons werk is een dagelijks ritueel. Op basis van een jaarlijkse registratie van de  performance feedback van onze klanten waarbij ook de kwaliteit beoordeeld wordt, kan onze klant onze prestaties volgen. Deze performance feedback wordt vastgelegd in het FPAL systeem, daar waar SEW Oil & Gas bv als Verified Contractor staat geregistreerd.

Kwaliteitshandboek

Het  kwaliteitssysteem van SEW Oil & Gas bv is vastgelegd in het kwaliteitshandboek en gecertificeerd door Lloyds Register Quality Assurance (LRQA). De certificering is op basis van de ISO-9001:2008.

Veilig werken op een nette werkplek

Kwaliteitproducten kunnen vervaardigt worden als er veilig gewerkt wordt op een nette werkplek. SEW Oil & Gas bv heeft aangetoond daaraan te voldoen middels de certificeringen VCA** (Veiligheids Certificaat Aannemersbedrijven) en de internationaal erkende certificering voor OHSAS 18001:2007(The Occupational Health & Safety Management System Requirements)

Naast deze certificering is SEW Oil & Gas bv ook nog eens PED gecertificeerd in de module D en H en draagt SEW Oil & Gas zorg voor een passende opleiding als erkend leerbedrijf voor leerlingen in de metaalindustrie.


Certificeringen: Voor certificaten zie Downloads.

In ons kwaliteitszorgsysteem wordt alles goed geregistreerd
Veilig werken op een nette werkplek
kwaliteit3.jpg
kwaliteit1.jpg