Vacature Project Engineer

Locatie: Noord Holland, regio Alkmaar

Als Project Engineer (werkvoorbereider) werk je vanuit de standplaats Broek op Langedijk en werk je in een team aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten. Je houdt je bezig met het controleren van de workscope, bepalen van risico’s en eventueel uitvoeren van een risicoanalyse op de opdracht.  Het uitwerken van het basisontwerp in detail, samenstellen van stuklijsten en het opstellen van inkoopspecificaties behoren ook tot je werkzaamheden. Tevens stel je de productiemappen samen en maak je een projectplanning en werkinstructies voor de productie.

Ook het opstellen van een test- en inspectieplan valt onder je verantwoordelijkheid. Als het project gereed is zorg je voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van de opdracht aan de Project Manager.

Wie zijn wij

SEW is een dynamische onderneming.  De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal ‘speciale producten’. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I)  bestaat uit ongeveer 120 medewerkers. 

Onze divisie Oil & Gas is een gespecialiseerde dienstverlener in de offshore industrie. SEW Oil & Gas fabriceert grote constructies en procesinstallaties die door eigen teams worden gemonteerd aan boord van de gas- en olieproductieplatforms op de Noordzee.

Wij vragen

Een Project Engineer met kennis en werkervaring op HBO-niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde. Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de Offshore branche. Je hebt ervaring met Microsoft office en een ERP systeem (bij voorkeur Ridder IQ). Je bent sociaal en communicatief sterk, resultaat gericht en flexibel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Interessant werk met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar de afdeling HR: hr @ seworks.nl


Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Jos van de Merwe  (Operations Manager), Tel: 06-44 478 401

Bezoekadres: Aalbos 6 te Broek op Langedijk

www.seworks.nl