Vacature Werkvoorbereider

Locatie: Heerhugowaard, regio Alkmaar

Als werkvoorbereider werk je vanuit de standplaats Heerhugowaard en werk je in een team aan de werkvoorbereiding van projecten en opdrachten. Je houdt je bezig met het controleren van de ontwerp berekeningen, bepalen van risico’s en eventueel uitvoeren van risicoanalyse van de opdracht. 

Het uitwerken van het basisontwerp in detail, stuklijsten en het opstellen van inkoopspecificaties behoren ook tot je werkzaamheden. Tevens stel je de productiemappen samen en maak je een projectplanning en een werkinstructie voor de productie. Ook het opstellen van een test- en inspectieplan valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Als het project gereed is zorg je voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van het project aan de Project Manager.

Je kunt goed inspringen op de wensen en eisen van de klant zonder het belang van SEW uit het oog te verliezen. Je bent zelfstandig en werkt volgens de gewenste kwaliteitseisen. 

Wie zijn wij

 Onze divisie Food & Process, bestaande uit 35 medewerkers, is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen,  nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens verzorgen wij  preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever. Er wordt nauw samen gewerkt met de andere divisie binnen de SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas en SEW Eprofs. Binnen de SEW-groep  zijn ongeveer 120 medewerkers werkzaam.

Wij vragen

Een werkvoorbereider met een HBO opleiding,  bij voorkeur richting werktuigbouwkunde.  Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen de procesindustrie. Je bent sociaal en communicatief sterk, resultaat gericht en  flexibel . Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wij bieden

Interessant werk in een dynamische, groeiende organisatie met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt vanuit de werkplaats in Heerhugowaard. Incidenteel zal je ook op locatie werkzaam zijn. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: de heer A. den Dulk (Operations Manager), 0226-310090.

Bezoekadres: Stevinstraat 6, 1704 RN Heerhugowaard                                            

www.seworks.nl