Vacature Storingsmonteur Elektro

Locatie: Noord Holland, Heerhugowaard

Als Storingsmonteur werk je binnen een klein team inhouse bij onze klanten in de omgeving van Heerhugowaard. Je vervult hierbij een belangrijke rol met een verantwoordelijk karakter. Zodra er een storing binnen komt probeer je dit zo snel mogelijk op te lossen. Verder werk je in een team aan preventieve oplossingen om de productie op een efficiënte manier te laten verlopen.

Dit doe je natuurlijk met de geldende veiligheid- kwaliteitseisen in je achterhoofd.

Wie zijn wij?

SEW is een dynamische onderneming. De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende Ieiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal speciale producten'. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I) bestaat uit ongeveer 120 medewerkers.

Onze divisie Eprofs levert direct aan klanten en ondersteunt onderstaande divisies op het gebied van E&l. Eprofs levert engineering en service op het gebied van elektrotechnische en meet- en regel installaties. Binnen deze werkgebieden kunnen wij ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen, nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie offshore en onshore verzorgen.

Wij vragen

Een storingsmonteur met een afgeronde opleiding op MBO niveau 3/4 richting Elektrotechniek / Mechatronica / Industriële automatisering. Je hebt ervaring binnen een technische omgeving, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelen en/of proces industrie. Tevens heb je ervaring in  het omgaan met frequentie regelaars, plc’s, aandrijftechniek, meet en regel techniek, enz.

Je bent zelfstandig, creatief en praktisch ingesteld. Ook kun je goed functioneren onder druk en ben je in staat om het overzicht te houden. Verder zoeken wij iemand met een hands-on mentaliteit.

Wij bieden

Interessant werk in een dynamische, groeiende organisatie met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Richard Keijser

(Manager E&I),Tel: 06-1237 3382

Bezoekadres: Stevinstraat 6, 1704 RN Heerhugowaard

www.seworks.nl