Vacature Werktuigbouwkundig medewerker/constructie bankwerker

Locatie: Noord Holland, regio Alkmaar


Als werktuigbouwkundig medewerker werk je in een team aan diverse projecten binnen de voedingsmiddelen- en procesindustrie. Je houdt je bezig met het bewerken van plaatmateriaal en constructies. Het TIG lassen van plaatmateriaal en constructie in zowel roestvaststaal als koolstofstaal is voor jou geen probleem. Je bent bekend met verschillende bewerkingsprocessen, je kan technische tekeningen lezen en je hebt inzicht in de werking van bewerkingsmachines (afbraam apparatuur – handmachines – boren – zagen – zetten en eventueel met ervaring met een watersnijmachine). 
Je hebt aantoonbare ervaring en staat open voor nieuwe uitdagingen! Het leveren van een kwaliteitsproduct heb jij hoog in het vaandel staan. 

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij

Onze divisie Food & Process, bestaande uit 35 medewerkers, is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen,  nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens verzorgen wij  preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever. Er wordt nauw samen gewerkt met de andere divisie binnen de SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas en SEW Eprofs. Binnen de SEW-groep  zijn ongeveer 120 medewerkers werkzaam. 

Wij vragen

Een werktuigbouwkundig medewerker met kennis en werkervaring op VMBO/MBO niveau richting constructie bankwerker. Je hebt relevante werk ervaring met het bewerken van plaatmateriaal en aantoonbare vaardigheid in het TIG lassen van plaatmateriaal en constructies in zowel roestvaststaal als koolstofstaal. 
Je bent zelfstandig, creatief en praktisch ingesteld. Ook kun je goed functioneren onder druk en ben je in staat om het overzicht te houden. Verder zoeken wij iemand met een hands-on mentaliteit met een drive tot het leveren van een kwaliteitsproduct. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ben je net van school en sta je aan het begin van je carrière en heb je de juiste achtergrond? Dan vragen wij je ook om te reageren!

Wij bieden

Interessant werk in een dynamische, groeiende organisatie met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt vanuit de werkplaats in Heerhugowaard. Incidenteel zal je ook op locatie werkzaam zijn. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding. 


Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Arie den Dulk.
(Operations Manager),Tel: 0226-310090

Bezoekadres: Stevinstraat 6, 1704 RN Heerhugowaard


www.seworks.nl