Werken bij...

Een flexibele werkhouding, een brede (technische) interesse en een goede scholing zijn enkele voorwaarden om bij SEW Food & Process te werken. Onze medewerkers zijn gewend om in teamverband te werken. Teamleden kennen elkaar en elkaars kwaliteiten en kunnen blindelings op elkaar te vertrouwen. Werken bij SEW Food & Process betekent voortdurend kennis opdoen, mogelijkheden voor jezelf creëren voor een mooie carrière en op tijd beoordeeld worden, zodat je precies weet waar je staat en wat de individuele mogelijkheden zijn. Dit alles vertaald zich in passende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij de mens centraal staat.

In onze vestiging te Broek op Langedijk werken zowel ontwerpers (engineers), projectmanagers, inkopers en account managers, welke het contact onderhouden met de klanten. Voor het ontwerpen van onze producten maken wij in de tekenkamers gebruik van de nieuwste versies van Autocad en werken we volledig 3d met behulp van Solidworks.

Werkplaatsen

Daarnaast hebben wij 2 volledig geoutileerde werkplaatsen waarin onze productiemedewerkers werkzaam zijn voor het gescheiden verwerken van roestvast staal en koolstofstaal. De lastechnische afdeling is MLT/EWT gecertificeerd.

Buitendienst

Een speciale groep medewerkers binnen SEW Food & Process vormt de buitendienst. De medewerkers binnen deze discipline zijn bijna permanent bij een bepaald bedrijf, fabriek of bedrijfslocatie aanwezig om hier technische dienst ondersteuningstaken uit te voeren. Veel ondernemingen hebben tegenwoordig geen eigen Technische Dienst meer maar besteden deze activiteiten uit.
Onze buitendienst zorgt voor het juiste personeel op de juiste plaats en op de juiste tijd in iedere gewenste vestiging binnen de Food & Process-industrie.

Certificering en opleiding

Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en gediplomeerd voor de uitvoeringsdisciplines en tevens VCA-gecertificeerd. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op projectbasis al dan niet "turn key". In het traject van idee tot aan oplevering wordt iedere discipline door SEW Food & Process beheerst. Onze ontwerp- en productiemedewerkers hebben daarom een gedegen technische opleiding en worden voortdurend bijgeschoold.

Voor onze klanten betekent ons personeelsbeleid dat wij in de juiste technische medewerkers kunnen voorzien, maar ook iedere technische opdracht snel, efficiënt en tegen een gedragen en goede kosten/baten verhouding kunnen uitvoeren.

Indien je jezelf in bovenstaande uiteenzetting kunt plaatsen dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze personeelsafdeling. In een vrijblijvend gesprek kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.

werken2.jpg
werken.jpg