Missie/Visie

SEW Food & Process is een bedrijf dat de klant centraal stelt.

Missie

SEW Food & Process biedt producten en diensten aan, hiermee bijdragend aan optimalisering van productieprocessen van onze opdrachtgevers in de voedingsmiddelen en de procesindustrie. Dit op een maatschappelijk verantwoorde, en milieubewuste wijze.

Visie

SEW Food & Process bv stelt zichzelf tot doel volledige procesverantwoordelijkheid te dragen voor geleverde producten en diensten in de voedingsmiddelen- en procesindustrie. Om dit te bereiken worden onze medewerkers continue gestimuleerd en opgeleid strevend naar een goed evenwicht tussen welzijn en inzetbaarheid. SEW Food & Process richt zich hoofdzakelijk op klanten uit de voedingsmiddelen- en procesindustrie, waarbij andere klanten vanuit historisch oogpunt zeker niet verdwijnen.

Waarden

Kwaliteit
De permanente zorg voor kwaliteit is een belangrijk item voor SEW Food & Process.

Verantwoordelijkheid
Wij gaan eventuele problemen niet uit de weg en nemen hierbij onze verantwoordelijkheid als leverancier.

Onderscheidend
Wij willen aantoonbaar beter zijn dan een concurrent; wij zien kritiek als een advies en een klacht als een kans.

Gedrag en instelling
Professionaliteit, correctheid en netheid zijn belangrijke elementen binnen de SEW Food & Proces. Wij zetten ons daarbij maximaal in om de doelen van onze klanten en van de onderneming te realiseren.

Medewerkers
Onze medewerkers  zijn één van onze belangrijkste bezittingen en één van de pijlers van onze onderneming; zonder medewerkers, geen business.