Vacature instrumentatie fitter

Locatie: Nederland, Noordzee en verschillende landlocaties (offshore en onshore)

Als Instrumentatie fitter ben je in staat zelfstandig instrumentatie buis (tubing) te installeren en af te werken op meet en regel componenten middels knelkoppelingen (twin ferrule fittings). 
Het buigen van correcte loop van de hydrauliek, pneumatiek & proces tubing wordt gedaan met buigijzers. 
Daarnaast dien je de tubing en bijbehorende componenten zorgvuldig af te steunen op stalen montage profielen en tray (supports). Het installeren van deze supports valt ook in je taken pakket.

Zelfstandig inmeten van tubing en supports, daarbij rekening houdend met de geldige normen voor olie- en gasindustrie. Componenten zowel naar eigen inzicht als vanaf tekening aansluiten.
Na installatie inspecteren en testen volgens SEW en/of klant procedures.

Wie zijn wij?

SEW is een dynamische onderneming. De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende Ieiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal speciale producten'. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas, SEW Food & Process en SEW Eprofs (E&I) bestaat uit ongeveer 120 medewerkers.

Onze divisie Eprofs levert direct aan klanten en ondersteunt onderstaande divisies op het gebied van E&l. Eprofs levert engineering en service op het gebied van elektrotechnische en meet- en regel installaties. Binnen deze werkgebieden kunnen wij ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen, nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie offshore en onshore verzorgen.

Wij vragen

Een Offshore Instrumentatie Fitter met een technische opleiding op MBO niveau.
Ervaring als instrumentatie fitter en in het bezit zijn van offshore papieren is een pré. Je bent zelfstandig, flexibel en praktisch ingesteld. Verder zoeken wij iemand met een hands-on mentaliteit.

Kom je net van school en sta je aan het begin van je carrière en heb je de juiste achtergrond? Dan vragen wij je ook om te reageren! 

Wij bieden

Interessant werk in een dynamische, groeiende organisatie met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconforme honorering, afhankelijk van ervaring en opleiding. 

Geïnteresseerd?

Mail je brief en cv naar Aranka Blauw, HR Manager: hr @ seworks.nl
Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met: De heer Richard Keijser (Manager E&I),Tel: 06-1237 3382

Bezoekadres: Stevinstraat 6, 1704 RN Heerhugowaard

www.seworks.nl