SEW Group

De SEW Group bestaat uit twee divisies: SEW Oil & Gas bv en SEW Food & Process bv. Voor beide industriesectoren bouwen en installeren wij op klantspecificatie elk systeem en elk product in koolstof staal, roestvast staal, austenitisch en feritisch roestvast staal, aluminium, cunifer, duplex en super duplex, polypropene materialen en glasfiber leidingmateriaal.

SEW Food & Process

Onze divisie Food & Process is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden voor uw verzorgen, voor nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens het verzorgen van preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever met inachtneming van alle van toepassing zijnde voorschriften en normen behoort tot de mogelijkheden.

SEW Oil & Gas

Onze divisie Oil & Gas levert alle installatie-, onderhouds-, reparatie- en modificatiediensten die on- en offshore olie- en gasproductie- en distributie-installaties nodig hebben. Inclusief materiaal, mensen en mobiele werkplaatsen voor snelle en vooral gedegen installatie, inspectie of onderhoud en reparatie. Met inachtneming van alle wettelijke voorschriften aangaande het werken op on- en/of offshore installaties.

Technical Support

Onze afdeling SEW Technical Support realiseert op basis van ontwerpen van opdrachtgevers of van onze eigen engineeringafdelingen alle apparatuur en systemen. Waar mogelijk realiseren wij op projectbasis, dus turn key, vanaf schets tot installatie. Daarnaast realiseren wij zoveel mogelijk producten in prefab om tijdens de installatie zo min mogelijk de operationele activiteiten van de opdrachtgever te verstoren. Onze producten zijn altijd uniek (enkelstuks) en specifiek ontworpen voor de opdrachtgever. Alle producten – ook de samengestelde – worden eerst onderworpen aan uitgebreide gebruikstesten alvorens vrij te geven voor assemblage of installatie.